Известие

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth OBD 2 за Алфа ромео 156 1.9jtd 16v mjet 2005

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хептен се обърках вече ...снощи четох из разни форуми и сайтове едни казват може други не може и се обърках....сложих си таблет в таблото на 156 Фейс лифт и ми се щеше на него да си гледам горивото и водата за сега водата си е гледам само това гориво на Torque уж е в зелено демек трябва да го отчита... но седи на 0% ползвам vgate wifi адаптер
    Last edited by vernibgs; d.m.y г., 08:27.

Comment

ако трябва да взимам сигнал от някъде и да го свързвам с буксата на ECU-то моля кажете от къде да го взема и къде да го свържа

Comment

Първоначално публикувано от vernibgs Покажи съобщение
        Хептен се обърках вече ...снощи четох из разни форуми и сайтове едни казват може други не може и се обърках....сложих си таблет в таблото на 156 Фейс лифт и ми се щеше на него да си гледам горивото и водата за сега водата си е гледам само това гориво на Torque уж е в зелено демек трябва да го отчита... но седи на 0% ползвам vgate wifi адаптер
        И за какво толкова я гледаш тази "вода"

Вземи си ей това и ще си гледаш всичко на предния "джам"..Аз го ползвам и съм много доволен,гледам си напред и виждам всичко което ме интересува.Даже ти казва кога да превключиш на друга предавка !
        http://www.amazon.it/dp/B00MBC6XF6/r...I3RU2LFYAV5U52
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 12:00.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

А въпросното табло може ли да се чете с VAG-com и ако да, то с коя позиция?

Comment

В случая ми трябва нивото на горивото понеже имам таблет в таблото вместо кръглите уреди

Comment

Working...
            X